martes, 5 de diciembre de 2017

dijous 30 novembre

PRÀCTICA PER A FER A FINAL DE CURS: FOTOGRAFÍA DIGITAL A LA WEB 2.0


S'acosta el Nadal a les aules digitals. Per aixó, avui el professor ens ha encomanat fer una pàctica la finalitat de la qual siga crear objectes d'aprenentatge utilitzant diverses aplicacions de la web 2.0 relacionades amb la fotografia digital per a la seva integració en l'aula d'infantil. Tot açò vinculat a la temàtica del Nadal.


Per a aconseguir açò, haurem de dur a terme el següent procés:

👉1.Realitzarem una fotografia i l'editarem amb la intenció de transmetre un missatge d'esperança per a l'any nou. Per a l'edició de la forografia utilitzarem Aviary. (https://www.aviary.com/)

👉2. Crearem una targeta nadalenca amb Canva dirigida als companys de classe.( https://www.canva.com/es_mx/crear/tarjetas-presentacion/)

👉3. Escriurem una paraula que expresse el que significa per a nosaltres el Nadal. Utilitzarem Speak with flickr i farem una captura de les lletres quan estiguen creades.(http://metaatem.net/words/)

👉4. Crear un mosaic de lletres i un marc relacionats amb el nadal. Per al mosaic de lletres utilitzarem https://www.nubedepalabras.es/ i per al marc de fotos( http://www.imagechef.com/ic/es/home.jsp)

👉5. Crearem un conte nadalenc per transmetre algun valor als xiquets i xiquetes d'infantil. Per a crear el nostre conte utilitzarem: (https://storybird.com/)

👉6. Farem una entrada al blog per a cadascuna de les aplicacions utilitzades i explicarem breument el que s'ha fet. Cal indicar l'aplicació utilitzada, l'enllaç a ella i inserir els objectes d'aprenentatge creats.

👉7. Farem una entrada al blog amb el títol "Nadal i web 2.0", descrivint una activitat de diseny propi a realitzar a l'aula d'infantil amb alguna o algunes de les aplicacions/ imatges creades. Haurem d'indicar els objectius, el nivell educatiu i l'enunciat de l'activitat.

😜Per a veure els resultats de cadascuna de les parts del procés us aconselle mirar les entrades corresponents al blog😘

No hay comentarios:

Publicar un comentario