miércoles, 20 de septiembre de 2017

dimecres, 20 de septembre de 2017

➽Aprofundint en el meu aprenentatge💪



Després de consultar diversos tutorials en internet que indiquen com crear un blog, a fi de posar-me al dia de les classes perdudes dels primers dies de curs, he trobat un que m'ha resultat prou clar a l'hora d'explicar pas per pas cada un dels aspectes que configuren el blog.

És per això que m'agradaria compartir-ho perquè vos puga servir d'ajuda de la mateixa manera que m'ha ajudat a mi. Després de dedicar-li moltes hores, no per difícil sinó per novella, he descobert que m'encanta treballar en la creació d'un blog ja que les possibilitats per a personalitzar-ho són quasi infinites i pot arribar a ser una eina de comunicació verdaderament interessant i creativa. Els aspectes que jo he tingut en compte són els pautats pel professor de "desenvolupament curricular i aules digitals en l'educació infantil" i seguint les seues indicacions mes blog consta de:

- entrades de text a modo de diari.
- dades personals com a usuaria de blogger.
- diferents gadgets d'informació que completen els continguts.
- enquesta de satisfacció dels visitants.
- contacte de correu elctrònic.
- llicença de privacitat amb l'ús de creative common
- l'ús d'imatges lliures de drets d'autoría.




martes, 19 de septiembre de 2017

dimarts 19 de septembre de 2017

Pressa de contacte amb l'assignatura


    ➽ Què hem fet hui?👍


Hui en classe hem estat acabant de crear el blog i per a això, entre altres coses, hem repassat els continguts treballats en dies anteriors i hem completat alguns aspectes que faltaven per afegir, especialment el que es referix a la llicència de drets. Com jo he faltat les dos sessions anteriors he tractat de prestar atenció per a veure què continguts apareixen en el blog per a després començar-ho des de casa.

      ➽ Què hem aprés?👍


En esta sessió he pogut donar-me compte de la complexitat que suposa per a mi introduir-me en el món de les noves tecnologies i de totes les variables que influïxen en l'elaboració d'un blog, així com el llenguatge específic que s'utilitza en este camp. El professor ens ha ensenyat a afegir imatges, enllaçar pàgines d'interés i a afegir la llicència necessària perquè es reconega l'autoria de la pàgina accdediendo a creativecommons.org. A més hem determinat quines paraules clau utilitzarem perquè els usuaris troben el nostre blog i si volem o no que estos puguen fer comentaris del que publiquem. També ens ha mostrat una informació molt curiosa al meu entendre, de la que podem disposar en l'apartat estadístiques del blog, on trobarem les dades que es referixen a les visites que hem tingut, podent saber quantes han sigut, de quins països i a través de quines paraules claus o enllaços els visitants accedixen al nostre blog.

    ➽Opinió personal👍

Una vegada que se m'ha passat el "por a lo desconegut" he pogut interessar-me per les possibilitats que oferix la creació d'un blog, per la qual cosa esta pràctica ha aconseguit suscitar el meu interés per a poder elaborar un blog el dia de demà amb continguts propis que puguen ser útils a la comunitat educativa. De moment, a causa de la falta dels primers dies, el blog és prou rudimentari però confie a anar millorant-ho a poc a poc a mesura que vaig aprenent més coses.