martes, 17 de octubre de 2017

dimarts, 17 d'octubre

Elaboració d'un mural digital


Encara que hui no he pogut assistir a classe per estar malalta, al preguntar als meus companys m'han dit que hui el professor ha explicat com fer un mural digital.
Per a això ha presentat dos pàgines que oferixen la possibilitat de realitzar murals digitals sense necessitat de descarregar-te cap programa i l'ús de la qual és totalment gratuït. Estes pàgines són:

⭐ padlet 















⭐ linoit.



Ejemplo de mural digital













Per a comprendre com utilitzar els recursos, el professor ha anat utilitzant cada una de les aplicacions disponibles i una vegada fet això, cada un dels alumnes ha tingut l'oportunitat d'explorar per si mateix ja que són programes molt intuïtius que es presten a la interactivitat i autodescobriment.

Una cosa molt curiosa és que l'aplicació de lli it ens permet la possibilitat de crear GRUPS, dissenyant llenços específics per a cada un d'ells. En cada grup podem llançar invitacions per email a altres usuaris registrats de Lino It.
També podem publicar videos i enllaços a altres documents.


👉Para saber más: tutorial lino it (corcho digital)tutorial padlet



📅Tasca: Hem de crear un mural digital on s'explique com hem dut a terme una tasca amb els xiquets en l'aula. En el mural indicarem el que farem, per què fem eixa tasca i els passos que hem seguit. També haurem d'adjuntar imatges i algun vídeo explicatiu. Està pensat per a transmetre la nostra labor a altres docents o a un grup de pares que vullguen saber el que s'està treballant en l'aula, per exemple.

Per accedir al meu mural digital fes click ací

👩ReflexióEstes dos aplicacions són ferramentes fonamentals d'intercanvi i enriquiment d'idees, no sols entre docents, sinó també amb tota la comunitat educativa, perquè el treball pedagògic es faça més divertit i s'aprofiten tots els recursos del mig digital.