jueves, 5 de octubre de 2017

dijous, 5 d'octubre

➽Com fer mapes conceptuals


Recapitulant....

Al començament aclarim les dubtes que hem tingut a l'hora de fer el treball sobre citar textos utilitzant les normes de l'Estil APA.
Es fan també unes quants aclariments com ara:
- Es nombra només el primer cognom de l'autor.
- Quan cites una revista digital cal indicar el DOI, que és l'enllaç que et dóna accés directe al punxar i et porta a l'article de la revista directament.

Evaluar o jugar?
Una vegada fet açò, el professor ens demana que llegim la presentació del power point del tema 1 perquè realitzarem una activitat que consistix a contestar a través de l'aplicació kahoot unes preguntes que ell ha preparat per a avaluar els continguts.

El kahoot és una aplicació que et permet com a docent avaluar els continguts mentres els alumnes contesten a través d'un joc.

Una vegada que hem practicat amb el joc, el professor ens ensenya a realitzar un qüestionari en kahoot on, com a grup, farem les nostres pròpies preguntes per a incloure-les en al final de la nostra presentació i així poder avaluar els companys.

 Per a saber més de Kahoot fes click açí

👉Per a fer els mapes conceptuals tenim la possibilitat d'utilitzar dos programes distints:






Gliffy : Per a accedir et registres com a usuari amb una contrasenya i una vegada dins pots observar com hi ha múltiples models de mapes conceptuals distints que pots al seu torn personalitzar per a adaptar-ho a les necessitats de la teua exposició. El propi programa et dóna l'opció de compartir el document que has realitzat.



✌bubbl.us: Esta aplicació és més senzilla perquè dóna menys opcions per a triar de models de diagrames. També ens dóna l'opció de guardar com a imatge el map conceptual que hem fet i açò és útil per a després adjuntar-la en el nostre treball del power point. També es poden adjuntar enllaços.
Açí teniu un tutorial molt senzill de com fer el map conceptual amb bubbl.us:


No hay comentarios:

Publicar un comentario